Кадка для риса (Хангири) 52 см
Хангири (ja:半切 или ja:飯切), известная также как хандай (ja:飯台 — «доска для риса» или «чаша для риса») — круглая плоскодонная деревянная кадка или бочка, которая используются на последнем этапе приготовления риса для суши. Исторически хангири делается из древесины и скрепляется двумя металлическими обручами. Диаметр этой посуды может быть в пределах от 30 см (для домашнего применения) до 1 метра (для ресторана).
Хангири і сямодзи (дерев'яна лопатка) зазвичай використовуються для приготування і остужения рису. Після варіння рис перекладають у хангири. Тут у нього додають приправу з рисового оцту, цукру і солі. Після цього рис ретельно перемішують, накривають сукном і дають охолонути.
Додаткова інформація
Діаметр | 52 див. |
Висота (загальна) | 16 див. |
Матеріал обручів | Нержавіюча сталь |
З'єднання клепки | мікрошип |
заклепки обручів | нержавіюча сталь |
Обробка лляним маслом | за домовленністю |
Порода деревини | дуб, вільха, липа та ін |
Матеріал стяжок | нержавіюча сталь |
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Висота | 160 мм |
Матеріал | Дерево |
Користувацькі характеристики | |
Тип | Хангири |
- Ціна: 3 299 ₴